Pracovní podmínky žen a mladistvých - Rozbrojová, Markéta (2007)
Diplomová práce je zaměřená na problematiku pracovních podmínek žen a mladistvých a to z hlediska jejich biologických a společenských rozdílů.. V práci je proveden rozbor této problematiky a to dle stávající úpravy v porovnání s úpravou předchozí.