Transplantace a ochrana osobnosti - Stará, Ivana (2007)
Diplomová práce se zabývá ochranou osobnosti v souvislosti s odebrání tkáně nebo orgánu fyzické osobě a následnou transplantací nebo orgánu jiné fyzické osoby. Práce se zaměřuje na ochranu osobnosti, která se váže k všeobecným osobnostním právům.