Úprava styku dítěte s rodičem a jinými osobami ve srovnání se zahraničními právními úpravami - Zdražilová, Zdeňka (2007)
Tématem práce je právní úprava styku dítěte s rodičem, a jinými osobami ve srovnání se slovenskou a německou právní úpravou. Je zmíněna problematika bránění ve styku, omezení styku a zákazu styku. U styku dítěte s dalšími osobami je věnována pozornost především styku s prarodiči a sourozenci.