Postavení a úloha notáře v řízení o dědictví. Perspektivy vývoje do budoucna. - Zemlák, Petr; Macháčková, Marta, 1958-; Masarykova univerzita. Katedra občanského práva (2007)
Má diplomová práce si klade za cíl rozebrat postavení notáře v dědickém řízení, s důrazem na popis institutu soudního komisaře.
It proposes to analyse the position of notary in probate process with the focus on description of the legal institute judicial commissioner.
Vedoucí práce: Marta Macháčková.
Diplomová práce (Mgr.)--Masarykova univerzita, Právnická fakulta, 2007.
Keywords: dědické právo; řízení o dědictví; inheritance and succession; inheritance proceedings; diplomové práce