Postavení a úloha notáře v řízení o dědictví. Perspektivy vývoje do budoucna. - Zemlák, Petr (2007)
Má diplomová práce si klade za cíl rozebrat postavení notáře v dědickém řízení, s důrazem na popis institutu soudního komisaře.