Postavení a úloha konkursního věřitele v řízení konkursním. Perspektivy vývoje do budoucna. - Jindra, Václav (2007)
Diplomová práce se zaměřuje na konkurzní řízení v souladu s vydáním nové právní úpravy - Insolvenčního zákona.