Současná právní úprava žaloby na obnovu jako mimořádného opravného prostředku a její vztah k právní úpravě ostatních mimořádných opravných prostředků v civilním řízení soudním - Chudobová, Petra; Macháčková, Marta, 1958-; Masarykova univerzita. Katedra občanského práva (2007)
Tématem diplomové práce je současná právní úprava žaloby na obnovu jako mimořádného opravného prostředku a její vztah k právní úpravě ostatních mimořádných opravných prostředků v civilním řízení soudním. V obecném úvodu je zohledněna aktuálnost problematiky, volba metod a cíl práce.
The dissertation is concentrated on the Contemporary Legal Regulation of the Action on a Renewal as an Extraordinary Discretionary Remedy and its Reference to Legal Regulation of other Extraordinary Discretionary Remedies in Civil Proceedings.
Vedoucí práce: Marta Macháčková.
Diplomová práce (Mgr.)--Masarykova univerzita, Právnická fakulta, 2007.
Keywords: občanské soudní řízení; opravné prostředky v občanském soudním řízení; civil procedure; civil remedies; diplomové práce