Současná právní úprava žaloby na obnovu jako mimořádného opravného prostředku a její vztah k právní úpravě ostatních mimořádných opravných prostředků v civilním řízení soudním - Chudobová, Petra (2007)
Tématem diplomové práce je současná právní úprava žaloby na obnovu jako mimořádného opravného prostředku a její vztah k právní úpravě ostatních mimořádných opravných prostředků v civilním řízení soudním. V obecném úvodu je zohledněna aktuálnost problematiky, volba metod a cíl práce.