Vývoj a ochrana autorských práv v oblasti kultury - Pitelová, Olga (2007)
Hlavním záměrem mé práce je výklad vývoje a ochrany autorských práv v oblasti kultury a sledováním vývoje, dále snaha nahlédnout do stavu právní úpravy současné.