Spôsoby vykonávania civilnoprávnej exekúcie v českej a slovenskej právnej úprave - Procek, Peter (2007)
Diplomant sa vo svojej práci nazvanej Spôsoby vykonávania civilnoprávnej exekúcie v českej a slovenskej právnej úprave zaoberá civilnoprávnou exekúciou, konkrétne porovnaním jednotlivých spôsobov vykonávania exekúcie v českej a slovenskej právnej úprave s dôrazom na spôsob vykonania exekúcie predajom nehnuteľnosti.