Soukromoprávní prostředky ochrany spotřebitele - Ryšlavý, Dalibor (2007)
Diplomová práce se zabývá soukromoprávními prostředky ochrany spotřebitele. Cílem zmapovat soukromoprávní prostředky, které spotřebiteli poskytují soukromoprávní ochranu. Hlavní pozornost byla věnována spotřebitelským smlouvám a právní odpovědnosti.