Pracovní poměr na dobu určitou - Dejmková, Hana (2007)
Cílem této diplomové práce je uceleně vystihnout problematiku pracovního poměru na dobu určitou. Kromě pohledu z hlediska současné právní úpravy v České republice zachycuje tato práce i historický vývoj tohoto pracovněprávního institutu.