Pracovní doba a přestávky v práci - Hladký, Petr (2007)
Ve své diplomové práci se v jednotlivých kapitolách zabývám instituty pracovní doby a přestávkami v práci. Danou problematiku popisuji dle platného právního stavu, přičemž přihlížím i k úpravě v mezinárodněprávních dokumentech.