Trestněprávní aspekty obchodování s lidmi - Fedorková, Blanka (2006)
Obchodování s lidmi, jeho faktický a trestněprávní rozměr, trestné činy s trestným činem obchodování s lidmi souvisící, právní úprava prostituce jako hlavního odbytiště obchodvání s lidmi v České republice.