Diety při onemocnění žlučníku : recepty, rady lékaře : nové recepty /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Kužela, Lubomír, 1936- (Author), Starnovská, Tamara, 1957- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : MAC, 2005.
Edition:1. vyd.
Series:Diety pro nejčastější choroby ; sv. 30
Subjects:
LEADER 03260cam a2200853 a 4500
001 MUB01000498437
003 CZ BrMU
005 20170628125938.0
007 ta
008 050310s2005 xr a gr 000 0 cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2014-02-27 
015 |a cnb001526437 
020 |a 80-86783-08-1  |q (brož.) 
035 |a (CZ-BrMZK)000766309 
040 |a BOA001  |b cze  |d BOD002  |d BOD114 
072 7 |a 641  |x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 616.366  |2 MRF 
080 |a 615.874.2  |2 MRF 
080 |a 641.563  |2 MRF 
080 |a (083.12)  |2 MRF 
080 |a 641  |2 MRF 
100 1 |a Kužela, Lubomír,  |d 1936-  |7 nlk19990073455  |4 aut 
245 1 0 |a Diety při onemocnění žlučníku :  |b recepty, rady lékaře : nové recepty /  |c [Lubomír Kužela, Tamara Starnovská]. 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b MAC,  |c 2005. 
300 |a 31 s. :  |b il. ;  |c 21 cm. 
490 1 |a Diety pro nejčastější choroby ;  |v sv. 30 
650 0 7 |a dietoterapie  |7 ph119436  |2 czenas 
650 0 7 |a dietní jídla  |7 ph114317  |2 czenas 
650 0 7 |a nemoci žlučníku  |2 czmesh 
650 0 9 |a gallbladder diseases  |2 eczenas 
650 0 9 |a dietotherapy  |2 eczenas 
650 0 9 |a diet meals  |2 eczenas 
650 0 9 |a gallbladder  |2 eczenas 
655 7 |a kuchařské recepty  |7 fd132687  |2 czenas 
655 9 |a cookbooks  |2 eczenas 
700 1 |a Starnovská, Tamara,  |d 1957-  |7 xx0008844  |4 aut 
830 0 |a Diety pro nejčastější choroby ;  |v sv. 30  |0 s 
CAT |a CECHOVA  |b 02  |c 20070416  |l MUB01  |h 1609 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2203 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20071112  |l MUB01  |h 1046 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20080211  |l MUB01  |h 2228 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1813 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1827 
CAT |c 20090911  |l MUB01  |h 1411 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0557 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091103  |l MUB01  |h 0121 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0145 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1828 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0733 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20100330  |l MUB01  |h 1126 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20100501  |l MUB01  |h 1125 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20100624  |l MUB01  |h 1344 
CAT |c 20101015  |l MUB01  |h 2303 
CAT |c 20101016  |l MUB01  |h 0328 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20111221  |l MUB01  |h 0116 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0058 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1844 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0845 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1829 
CAT |c 20140227  |l MUB01  |h 1031 
CAT |c 20150404  |l MUB01  |h 0221 
CAT |c 20150703  |l MUB01  |h 1010 
CAT |c 20150806  |l MUB01  |h 1009 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151225  |l MUB01  |h 2233 
CAT |c 20161130  |l MUB01  |h 1536 
CAT |a VACOVAX  |b 02  |c 20170619  |l MUB01  |h 1044 
CAT |a REPISOVA  |b 02  |c 20170628  |l MUB01  |h 1259 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2324 
SID |a Z39  |b JIB-01-Z 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2014-02-27 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 LF  |a Lékařská fakulta  |2 PLH  |b prev.lék.-prim.prev.  |3 PLH-498437-01  |9 PLH-498437-01  |6 3147025694  |5 3147025694  |4 K-1111  |7 Deponováno na ústavu prevent. lékařství-hygiena  |8 20070416  |f 78  |f Mimo UK  |r 20070416  |s kup 
AVA |a MED50  |b LF  |c prev.lék.-prim.prev.  |d PLH-498437-01  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j PLH