Některé fyzikální vlastnosti tmavých slíd z krystalinika západní Moravy

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Filková, Věra (Dissertant)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 1966.
Subjects:
Cover Image
LEADER 02381ntm a22006017a 4500
001 MUB01000496568
003 CZ BrMU
005 20141211164709.0
008 070330s1966 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2014-02-27 
040 |a BOD004  |b cze 
072 7 |a 549  |x Mineralogie  |2 Konspekt  |9 7 
080 |a 549  |2 MRF 
080 |a (4-191.2)  |2 MRF 
080 |a (234.372)  |2 MRF 
100 1 |a Filková, Věra  |* [absolvent PřírF MU]  |* [mineraložka]  |4 dis 
245 1 0 |a Některé fyzikální vlastnosti tmavých slíd z krystalinika západní Moravy  |h [rukopis] /  |c Věra Filková. 
260 |c 1966. 
300 |a 65 s. 
502 |a Diplomová práce (Mgr.)--Přírodovědecká fakulta Univerity J.E. Purkyně v Brně, 1966. 
650 0 7 |a mineralogie  |7 ph115320  |2 czenas 
650 0 7 |a flogopit  |2 CZ-BrMU 
650 0 7 |a tmavé slídy  |2 CZ-BrMU 
650 0 7 |a biotit  |2 CZ-BrMU 
650 0 9 |a mineralogy  |2 eczenas 
651 7 |a Český masiv (pohoří)  |7 ge167780  |2 czenas 
651 9 |a Bohemian massif Mountains  |2 eczenas 
655 7 |a diplomové práce  |7 fd132022  |2 czenas 
710 2 |a Univerzita J.E. Purkyně v Brně.  |b Katedra mineralogie a petrografie  |4 dgg 
CAT |a MILON  |b 02  |c 20070330  |l MUB01  |h 1455 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2202 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1813 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1827 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0556 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091103  |l MUB01  |h 0120 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0144 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1827 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0732 
CAT |c 20100428  |l MUB01  |h 0956 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1124 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0058 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0842 
CAT |c 20140227  |l MUB01  |h 1028 
CAT |a KOURILOVAX  |b 02  |c 20141211  |l MUB01  |h 1647 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150408  |l MUB01  |h 0704 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150409  |l MUB01  |h 0712 
CAT |c 20151210  |l MUB01  |h 1502 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151210  |l MUB01  |h 1728 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151225  |l MUB01  |h 2230 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2014-02-27 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m VYSPR  |1 PRIF  |a Přírodovědecká fakulta  |2 PRFSK  |b ÚK sklad  |3 K-11347  |5 3145115998  |8 20070330  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |q 20180425  |r 00000001 
AVA |a SCI50  |b PRIF  |c ÚK sklad  |d K-11347  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j PRFSK