Mezinárodněprávní aspekty regulace e-commerce - Sehnálek, David, 1979- (2007)
Kyberprostor vykazuje řadu znaků, které jej odlišují od prostoru reálného. Na tato specifika musí reagovat normativní systémy působící ve společnosti. Jedním z těchto systémů je i právo, na které je zaměřena tato disertační práce.