Vstup Turecka do Evropské unie - Podolníková, Barbora (2006)
Diplomová práce o vstupu Turecka do Evropské unie. V práci jsme se podrobně zabývali vstupem Turecka do Evropské unie. Důvody proč Turecko přijmout nebo nepřijmout do EU, jeho politikou, ekonomickými faktory a problémy, s kterými se v současné době potýká.