Marketingová strategie konkrétní firmy - Král, Pavel (2006)
Práce se dělí na dvě části teoretickou a praktickou. V první části se věnuji historickému vývoji marketingu, jeho definicí, základním cílům a postupům. Dále popisuji základní postupy strategického marketingové řízení uvnitř firmy. Ve druhé části pak získané znalosti aplikuji na případ konkrétní firmy. Analyzuji její mikro a makro prostředí, sestavuji marketingový mix a strategii.