Soubor z odpadní jímky z 2. poloviny 15. století z Brna, náměstí Svobody 9 - Kornhäuserová, Lucie (2007)
Zpracování souboru z jímky z 2. poloviny 15. století z Brna náměstí Svobody. Zahrnuje zpracování keramického, dřevěného, koženého a skleněného materiálu.