Psací kabinetní skříň zdobená chebskou reliéfní intarzií - Holý, Zdeněk, 1975- (2006)
Výsledkem bakalářské práce je nalezení nových informací o kabinetní skříni zdobené chebskou reliéfní intarzií. Autorem díla je J.K. Haberstumpf (1656-1724). Zaměřil jsem se především na vysvětlení pojmu "chebská reliéfní intarzie", popis díla, ikonografii intarzií, auotrizaci a dataci díla a popis techniky reliéfní intarzie.