Nástěnné malby Františka Sequense v Martinické kapli svatovítského chrámu v Praze - Císař, Jaromír (2006)
Cílem této práce je uměleckohistorická analýza nástěnných maleb Františka Sequense v Martinické kapli chrámu sv. Víta v Praze, jejich zařazení do výzdobného programu katedrály a interpretace tohoto díla na pozadí společenského a kulturního ovzduší Čech druhé poloviny 19. století