Sestavení posilovacího treninkového plánu u začátečníků - Srnský, Josef (2006)
Tato bakalářská práce se zabývá sestavením posilovacího plánu pro fitness centra se zaměřením na začínající cvičence. Má sloužit k rychlejší a přehlednější orientaci v problematice sestavování tréninkových plánů posilování.