Analýza funkce p53 v lidských embryonálních kmenových buňkách - Navrátilová, Lucie (2006)
Předkládaná diplomová práce se zabývá charakteristikou exprese proteinu p53 v lidských embryonálních kmenových buňkách. Exprese p53 byla charakterizována na základě určení lokalizace proteinu a pozorování hladiny proteinu p53 v nediferencovaných a diferencujících se lidských embryonálních kmenových buňkách.