Modern theories of performance : from Stanislavski to Boal /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Milling, Jane, 1967- (Author), Ley, Graham, 1951- (Author)
Format: Book
Language:English
Published: Houndmills : Palgrave, c2001.
Subjects:
LEADER 01952nam a22005297a 4500
001 MUB01000490243
003 CZ BrMU
005 20161201102541.0
008 070209s2001 xxk||||| |||||||||||eng d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2014-02-27 
020 |a 0-333-77541-4 
040 |a BOD003  |b cze 
080 |a 792  |2 MRF 
080 |a (091)  |2 MRF 
080 |a 792.028  |2 MRF 
100 1 |a Milling, Jane,  |d 1967-  |7 mzk2016908020  |4 aut 
245 1 0 |a Modern theories of performance :  |b from Stanislavski to Boal /  |c Jane Milling and Graham Ley 
260 |a Houndmills :  |b Palgrave,  |c c2001. 
300 |a viii, 198 s. 
504 |a Obsahuje bibliografii a rejstřík 
650 0 7 |a herectví  |7 ph120683  |2 czenas 
650 0 7 |a dějiny divadla  |7 ph483972  |2 czenas 
650 0 9 |a acting  |2 eczenas 
650 0 9 |a theater  |2 eczenas 
700 1 |a Ley, Graham,  |d 1951-  |7 xx0172920  |4 aut 
CAT |a SRAMKOVA  |b 02  |c 20070209  |l MUB01  |h 1029 
CAT |a SZABOVA  |b 02  |c 20070222  |l MUB01  |h 1216 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2201 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1813 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1827 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0141 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1823 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1120 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0056 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0832 
CAT |a PUTNOVAX  |b 02  |c 20130719  |l MUB01  |h 1340 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1827 
CAT |c 20140227  |l MUB01  |h 1021 
CAT |c 20150404  |l MUB01  |h 0212 
CAT |c 20150703  |l MUB01  |h 1006 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151225  |l MUB01  |h 2223 
CAT |a SMUTNAX  |b 02  |c 20161201  |l MUB01  |h 1025 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20170315  |l MUB01  |h 0027 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2014-02-27 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 KDEP  |b ÚK - depozitář  |3 I-9894  |5 3201049161  |8 20070209  |f 77  |f Dlouhodobá  |r 20070209 
AVA |a PED50  |b PEDF  |c ÚK - depozitář  |d I-9894  |e unavailable  |t Není k dispozici  |f 1  |g 1  |h N  |i 0  |j KDEP