Cvičení v těhotenství - Petrlová, Jana (2006)
ANOTACE Jana Petrlová Cvičení v těhotenství Bakalářská práce. Brno, Masarykova univerzita 2006, 39 stran Bakalářská práce obsahuje poznatky získané z odborné literatury, které mohou využít ženy pro zlepšení a udržení své kondice během těhotenství. klíčová slova: těhotenství, cvičení.