Regenerace a výživa v tenise - Volejníková, Jana (2006)
Jana Volejníková, Regenerace a výživa v tenise, Brno 2006, 47 stran. Tato bakalářská práce poukazuje na důležitost regenerace a výživy. Je zde uvedeno několik příkladů správného využití regeneračních prostředků a dodržování výživových zásad v tenise.