Zjišťování výživových zvyklostí ve fotbale - Feilhauerová, Iveta (2006)
Název bakalářské práce: Zjišťování výživových zvyklostí ve fotbale Autor bakalářské práce: Feilhauerová Iveta Místo vydání: Brno Rok vydání: 2006 Počet stran: 79 Obsah: Teoretická část bakalářské práce je zaměřena na charakteristiku živin, vitaminů, minerálů, vody a jejich potřeby. Praktická část zjišťuje výživové zvyklosti.