Kompenzační cvičení - strečink v ledním hokeji - Ficová, Lucie (2006)
V této práci naleznete základní informace o strečinku. Dále informace o tom, jak se dá využít strečinku v ledním hokeji k předcházení svalových dysbalancí a ke zlepšení pohyblivosti.