La penetración de los anglicismos en el espaňol peninsular contemporáneo - Hypiusová, Markéta; Stehlík, Petr, 1971-; Masarykova univerzita. Ústav románských jazyků a literatur (2006)
Diplomová práce je psána na téma pronikání anglicismů do současné španělštiny a v praktické části založené na dotazníku tuto problematiku zpracovává a na příkladech dokládá
The final theses works out a topic of the influence of anglicisms on the contemporary Spanish language and it proves the results of the investigation in the practical part of the work itself based on the questionnaire
Vedoucí práce: Petr Stehlík
Diplomová práce (Mgr.)--Masarykova univerzita, Filozofická fakulta, 2006
Keywords: dotazníky; jazykové vlivy (anglické); španělština; language influence of English; questionnaires; Spanish language; diplomové práce; master's theses