La penetración de los anglicismos en el espaňol peninsular contemporáneo - Hypiusová, Markéta (2006)
Diplomová práce je psána na téma pronikání anglicismů do současné španělštiny a v praktické části založené na dotazníku tuto problematiku zpracovává a na příkladech dokládá