Russkije nepervoobraznyje predlogi otymennogo proischoždenija i ich češskije ekvivalenty - Watzková, Monika (2006)
Tématem diplomové práce je problematika tzv. ruských nevlastních předložek jmenného původu a jejich české ekvivalenty. Ruské nevlastní předložky jmenného původu jsou předložky, které vznikly ze substantiv.