Zásobování města Písku během první světové války - Koubová, Lenka (2006)
Práce se věnuje situaci ohledně zásobování Písku potravinami (moukou, masem, tuky atd.) během první světové války, snaží se přiblížit vliv nedostatku těchto komodit na každodenní život místních obyvatel