Ochranné známky a nekalá soutěž - Nytra, Aleš, 1982- (2006)
Tato práce se zabývá ochrannými známkami a jejich právní úpravou v České republice, podle zákona č. 441/2003 Sb., a zachycuje také známkoprávní úpravu ve Spolkové republice Německo a ve Slovenské republice. Dále tato práce pojednává o nekalé soutěži, která je vymezena v zákoně č. 513/1991 Sb., obchodním zákoníku, a úloze ochranné známky v boji proti ní.