Sufijos -ADA, -ADO, -AZO, -AJE: análisis morfofonológico y semántico - Ďásková, Alžběta; Bartoš, Lubomír, 1932-2017; Masarykova univerzita. Ústav románských jazyků a literatur (2006)
Práce se zabývá nominalizačními španělskými příponami \x{2013}ada, -ado, -azo, -aje z morfonologického a sémantického hlediska. Cílem práce je analyzovat slova derivovaná těmito příponami a zjistit existenci dublet
The topic of the thesis is an analysis of Spanish suffixes \x{2013}ada, -ado, -azo, -aje. The aim is to analyse the corpus of words derived by these suffixes from morphophonological and semantic point of view
Vedoucí práce: Lubomír Bartoš
Diplomová práce (Mgr.)--Masarykova univerzita, Filozofická fakulta, 2006
Keywords: předpony a přípony; španělština; Spanish language; suffixes and prefixes; diplomové práce; master's theses