Sufijos -ADA, -ADO, -AZO, -AJE: análisis morfofonológico y semántico - Ďásková, Alžběta (2006)
Práce se zabývá nominalizačními španělskými příponami \x{2013}ada, -ado, -azo, -aje z morfonologického a sémantického hlediska. Cílem práce je analyzovat slova derivovaná těmito příponami a zjistit existenci dublet