W. Fernández Flórez: "El bosque animado" análisis narrativo - Reitterová, Veronika (2006)
Práce si klade za cíl rozbor základních naratologických kategorií (postava, prostor, čas) v díle W. Fernándeze Flóreze "El bosque animado". Věnuje se také otázce žánru, tematické stránce a interpretaci díla.