Struktura a obsah katastru nemovitostí - Frančík, Miroslav (2006)
Úvaha nad zadáním bakalářské práce Katastr nemovitostí v českých zemích má velmi dlouhou tradici. Jde o nákladné a rozsáhlé dílo, které se vytváří po řadu desetiletí.