Mimořádné opravné prostředky ve správním řízení - Ančincová, Hana (2006)
Pro svou bakalarskou praci jsem si vybrala tema mimoradne opravne prostedky ve spravnim rizeni. Ve sve praci jsem charakterizovala opravné prostedky, jejich rozdeleni na radne a mimoradne, tyto jsem dale konkretizovala.