Odvolání ve správním řízení - Kubcová, Irena (2006)
Tato bakalářská práce je zaměřena na odvolání jako jeden z řádných opravných prostředků v režimu nového správního řádu z.č.500/2004 Sb. s upozorněním na některé rozdíly vůči starému správnímu řádu z.č. 71/1967 Sb.