Počítačová kriminalita - Hellebrandová, Hana (2006)
Cílem mé bakalářské práce je upozornit na nebezpečnost počítačové kriminality,její masivní rozvoj a aktuální problémy související s touto oblastí. Zároveň bych chtěla poukázat na možná opatření, která je třeba učinit, aby bylo možno tento druh trestné činnosti co nejefektivněji potírat.