Doménová jména a doménové spory - Kešner, Vít (2006)
Diplomová práce se nejprve zabývá právní povahou doménových jmen a shrnuje jednotlivé způsoby porušování práv k doménovým jménům. Dále se věnuje institutům českého právního řádu, s nimiž se nejčastěji doménová jména dostávají do kolize. Na závěr jsou uváděna některá rozhodnutí českých a německých soudů a vybraná rozhodnutí Rozhodčího a mediačního střediska při WIPO.