Právní aspekty internetové reklamy - Mědílek, Šimon (2007)
Internetová reklama je specifickou formou reklamy. Toto zvláštní postavení vychází ze způsobu jejího šíření sítí Internet. Internet jako moderní komunikační médium nabízí široké možnosti využití služeb s ním spojených pro prezentaci produktů, služeb nebo myšlenek. Tato práce se zabývá především určením základních pojmů v souvislosti se službami a informacmi šířenými internetem.