Životní pojištění pojištění dvojice osob - Hájková, Lenka (2006)
Diplomová práce obsahuje část z problematiky pojistné matematiky a je zaměřena na modely výpočtů jednorázového nettopojistého tedy současné hodnoty pojistného v pojištění osob.