Nákazy společné člověku a zvířeti /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Strnad, Přemysl (Author), Vaništa, Jiří, 1934- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Institut pro další vzdělávání lékařů a farmaceutů, 1990.
Edition:1. vyd.
Subjects:
LEADER 02280nam a22005537a 4500
001 MUB01000488747
003 CZ BrMU
005 20140901154158.0
008 070130s1990 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2014-01-17 
020 |a 80-7013-055-5 
040 |a BOD002  |b cze 
072 7 |a 616  |x Patologie. Klinická medicína  |2 Konspekt  |9 14 
080 |a 616.9  |2 MRF 
080 |a 616-036.22  |2 MRF 
080 |a 616  |2 MRF 
100 1 |a Strnad, Přemysl  |7 xx0140535  |4 aut 
245 1 0 |a Nákazy společné člověku a zvířeti /  |c Přemysl Strnad, Jiří Vaništa. 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Institut pro další vzdělávání lékařů a farmaceutů,  |c 1990. 
300 |a 148 s. 
504 |a Bibliografie. 
650 0 7 |a infekční nemoci  |7 ph114765  |2 czenas 
650 0 7 |a infekční nemoci  |2 czmesh 
650 0 9 |a infectious diseases  |2 eczenas 
700 1 |a Vaništa, Jiří,  |d 1934-  |7 jk01141581  |4 aut 
CAT |a GREGROVA  |b 02  |c 20070130  |l MUB01  |h 0825 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2201 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1813 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1827 
CAT |a VASICEK  |b 02  |c 20080821  |l MUB01  |h 0941 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0551 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091103  |l MUB01  |h 0115 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0140 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1823 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0729 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1119 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0056 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1837 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0829 
CAT |c 20140117  |l MUB01  |h 1118 
CAT |a VACOVAX  |b 02  |c 20140901  |l MUB01  |h 1541 
CAT |c 20150404  |l MUB01  |h 0210 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151225  |l MUB01  |h 2221 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2014-01-17 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 I-18117  |9 SKLAD-488747-02  |6 90/1547  |5 3147R35090  |4 DPČ: 90/324, DISP.: INF  |7 DISP.: INF  |8 20101201  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00000001  |s retro 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 I-3473  |9 UKA-09333-01  |6 20051560  |5 3147021315  |8 20070130  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 20070108  |s dar 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - sklad  |d I-18117  |e available  |t K dispozici  |f 2  |g 0  |h N  |i 0  |j SKLAD