Specifikace resumptivních struktur vět vztažných uvozených "co" - Klaška, Jan (2007)
V předložené práci se zabýváme vedlejšími větami vztažnými uvozenými výrazem "co" a v jejich rámci především tzv. resumptivními strukturami. Analyzujeme celou resumptivní strukturu, ústřední částí naší práce je pak výklad toho, jakou podobu má resumptivum v závislosti na svém antecedentu, jakou má formu a jakým pravidlům jeho realizace ve vztažné větě podléhá. Vycházíme z dat získaných z Českého národního korpusu