Soubor televizních reportáží : "Co se děje v zoo?" : praktická práce - Schönová, Andrea (2006)
Soubor tří reportáží ze zoo, zaměřené na představení a historii zoo v Ostravě, práci zaměstnanců zoo a život zvířat chovaných v lidské péči. Záměrem práce je přiblížit zoo veřejnosti a dovolit jí nahlédnout pod pokličku toho, co se v zoo děje.