Srovnání korsičtiny, sardinštiny a sicilského dialektu se standardní italštinou - Dvořáček, Vojtěch; Blažek, Václav, 1959-; Masarykova univerzita. Ústav jazykovědy a baltistiky (2007)
Tato práce se věnuje srovnání korsičtiny, sardinštiny a sicilského dialektu se standardní podobou italského jazyka. Základní metodou je pohled synchronní, přihlédnuto je i k aspektu diachronnímu a ke srovnání z hlediska jazykově typologického
This is a comparison study of four modern italic languages: corsican, sardinian, italian and sicilian dialect, with a synchronal point of view as a primary method
Vedoucí práce: Václav Blažek
Bakalářská práce (Bc.)--Masarykova univerzita, Filozofická fakulta, 2007
Keywords: bakalářské práce; bachelor's theses