Konrád Soltau: Contra clericos fornicantes - Malá, Lenka (2006)
Tématem předkládané diplomové práce je traktát \x{201e}Contra clericos fornicantes\x{201c}, jehož autorem je Konrád Soltau. Diplomová práce si vzala za cíl zpřístupnit toto dílo veřejnosti, proto zde nalezneme jak kritickou edici rukopisného textu, tak český překlad. Nechybí zde ani informace o autorovi samotném a v neposlední řadě také obsahový rozbor celého traktátu. Práci doplňuje kapitola, jež podává obecnou průpravu životem kněze