Digitalizace televizního vysílání (se zaměřením na českou mediální krajinu) /

Práce přináší základní přehled všech aspektů souvisejících s problematikou digitalizace televizního vysílání. Obsahuje definici primárních ideologických východisek, souvisejících s pojmem \x{201e}digitální televizní vysílání\x{201c} a popis technologií umožňujících vysílání digitální televize. Jako...

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Pokorný, David, 1978- (Dissertant)
Other Authors: Kořínek, David, 1970- (Thesis advisor)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 2007.
Subjects:
Online Access:http://is.muni.cz/th/44553/fss_m/
Cover Image
LEADER 08169ctm a22015137a 4500
001 MUB01000488471
003 CZ BrMU
005 20200923113224.0
008 070126s2007 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2014-01-17 
035 |a (ISMU-VSKP)130606 
040 |a BOD114  |b cze  |d BOD031 
072 7 |a 654  |x Telekomunikace a dálkové řízení  |2 Konspekt  |9 4 
080 |a 654.197  |2 MRF 
080 |a 004  |2 MRF 
080 |a 654.19:621.39.037.37  |2 MRF 
080 |a (043)378.2  |2 MRF 
080 |a 654  |2 MRF 
100 1 |a Pokorný, David,  |d 1978-  |7 mzk2008486308  |% UČO 44553  |4 dis 
242 1 0 |a Digitalisation of television broadcasting :  |b (focused on the Czech media landscape)  |y eng 
245 1 0 |a Digitalizace televizního vysílání  |h [rukopis] :  |b (se zaměřením na českou mediální krajinu) /  |c David Pokorný. 
260 |c 2007. 
300 |a 108 l., ca 60 l. příl. :  |b il. 
500 |a Vedoucí práce: David Kořínek. 
502 |a Diplomová práce (Mgr.)--Masarykova univerzita, Fakulta sociálních studií, 2007. 
520 2 |a Práce přináší základní přehled všech aspektů souvisejících s problematikou digitalizace televizního vysílání. Obsahuje definici primárních ideologických východisek, souvisejících s pojmem \x{201e}digitální televizní vysílání\x{201c} a popis technologií umožňujících vysílání digitální televize. Jako kontextuální rámec je přítomna deskripce zahraničních zkušeností se zaváděním technologie DVB-T. Těžiště práce tkví v popisu procesu digitalizace televizního vysílání v kontextu české mediální krajiny. Na historickém náčrtu tohoto procesu se autor snaží postihnout zásadní momenty experimentálního vysílání, pilotní projekty digitální televize, systém licencování poskytovatelů televizního vysílání a provozovatelů multiplexů, stejně tak jako události s tímto procesem spjaté. Pohled do budoucna je koncepčním rozvrhem vládní strategie přechodu na digitální vysílání a současně predikcí možností financování digitálních televizí. Stať je kompilací textů a analýz, které se věnovaly digitálnímu vysílání do konce ro.  |% cze 
520 2 9 |a The thesis gives the basic survey of all aspects related to digitalisation of television broadcasting. It contains the definition of primary ideological bases, which are associated with the problems of digital television broadcasting and the description of technology providing the broadcast of digital television. As a contextual framework it offers the description of experiences from abroad with the implementation of DVB-T technology. The focus of the thesis resides in the description of the process of digitalisation of television broadcasting in the context of Czech media landscape. Within the grounds of historic study of this process, the author has aimed to cover all substantial moments of experimental broadcasting, pilot projects of digital television, the system of licensing the providers of digital broadcasting and multiplex owners, along with the events related to this process. The view to the future is a conceptual schedule of governmental strategy of transformation to the dig.  |9 eng 
650 0 7 |a digitalizace  |7 ph262178  |2 czenas 
650 0 7 |a digitální vysílání  |7 ph237414  |2 czenas 
650 0 7 |a televize  |7 ph126505  |2 czenas 
650 0 7 |a televizní vysílání  |7 ph126525  |2 czenas 
650 0 9 |a digital broadcasting  |2 eczenas 
650 0 9 |a digitization  |2 eczenas 
650 0 9 |a television broadcasting  |2 eczenas 
650 0 9 |a television  |2 eczenas 
655 7 |a diplomové práce  |7 fd132022  |2 czenas 
658 |a Mediální a komunikační studia  |b Mediální studia a žurnalistika  |c FSS N-KS ZU (ZU)  |2 CZ-BrMU 
700 1 |a Kořínek, David,  |d 1970-  |7 mub2010572020  |% UČO 6220  |4 ths 
710 2 |a Masarykova univerzita.  |b Katedra mediálních studií a žurnalistiky  |7 kn20030909015  |4 pbl 
856 4 1 |u http://is.muni.cz/th/44553/fss_m/ 
CAT |c 20070126  |l MUB01  |h 0450 
CAT |a DOFKOVA  |b 02  |c 20070219  |l MUB01  |h 1056 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2201 
CAT |c 20071001  |l MUB01  |h 0103 
CAT |c 20071003  |l MUB01  |h 2202 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1813 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1827 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0551 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091103  |l MUB01  |h 0115 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0140 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1823 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0729 
CAT |c 20100428  |l MUB01  |h 0954 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20100428  |l MUB01  |h 1321 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20100501  |l MUB01  |h 1119 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20100929  |l MUB01  |h 0313 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 1856 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 2305 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0056 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120417  |l MUB01  |h 0759 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120418  |l MUB01  |h 0825 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120419  |l MUB01  |h 0714 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120419  |l MUB01  |h 0716 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120515  |l MUB01  |h 0740 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120516  |l MUB01  |h 1659 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1837 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0828 
CAT |c 20140117  |l MUB01  |h 1117 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1827 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140402  |l MUB01  |h 0755 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140402  |l MUB01  |h 0759 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140402  |l MUB01  |h 0803 
CAT |c 20150703  |l MUB01  |h 1004 
CAT |c 20150901  |l MUB01  |h 1433 
CAT |c 20150921  |l MUB01  |h 1353 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151124  |l MUB01  |h 1031 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151124  |l MUB01  |h 1039 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151124  |l MUB01  |h 1046 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151124  |l MUB01  |h 1050 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151124  |l MUB01  |h 1058 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151124  |l MUB01  |h 1112 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151124  |l MUB01  |h 1115 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151124  |l MUB01  |h 1124 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151124  |l MUB01  |h 1131 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151124  |l MUB01  |h 1134 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151124  |l MUB01  |h 1138 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151124  |l MUB01  |h 1343 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151124  |l MUB01  |h 1344 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151124  |l MUB01  |h 1353 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151124  |l MUB01  |h 1401 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151124  |l MUB01  |h 1421 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151225  |l MUB01  |h 2220 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160128  |l MUB01  |h 0722 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160128  |l MUB01  |h 0725 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160128  |l MUB01  |h 0732 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160128  |l MUB01  |h 1119 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160128  |l MUB01  |h 1122 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160128  |l MUB01  |h 1127 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160128  |l MUB01  |h 1136 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160128  |l MUB01  |h 1139 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160128  |l MUB01  |h 1144 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160128  |l MUB01  |h 1152 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160630  |l MUB01  |h 1028 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160630  |l MUB01  |h 1212 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160630  |l MUB01  |h 1216 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160630  |l MUB01  |h 1220 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160630  |l MUB01  |h 1223 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160630  |l MUB01  |h 1230 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180704  |l MUB01  |h 0750 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180704  |l MUB01  |h 0755 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180704  |l MUB01  |h 0758 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180704  |l MUB01  |h 0805 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180704  |l MUB01  |h 0814 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180704  |l MUB01  |h 0827 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180704  |l MUB01  |h 0833 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180704  |l MUB01  |h 0836 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180704  |l MUB01  |h 0845 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180704  |l MUB01  |h 0848 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180704  |l MUB01  |h 0856 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180704  |l MUB01  |h 0909 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180710  |l MUB01  |h 0625 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180710  |l MUB01  |h 0629 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180710  |l MUB01  |h 0632 
CAT |a PUTNOVAX  |b 02  |c 20200923  |l MUB01  |h 1132 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0921 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1910 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1119 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2014-01-17